Език: BG
Валута: BGN
  • BGN
Добре дошли в нашия магазин! |

Количка

0 артикула

Производители

Castorland

Castorland

Castorland е основана през 1989 в Полша. През своето съществуване Castorland натрупва достатъчно опит, за да се превърне във водещ производител на пъзели в света като в момента продуктите и се продават в над 40 страни.

http://www.castor.pl/

312

продукти

Clementoni

1

продукти

EDUCA

EDUCA

Educa е основана през 1894. Продуктите на Educa са гаранция за качество. 90% от продуктите са произведени в Барселона. Всички продукти преминават през стриктен контрол. При производството са използвани най-качествените и безопасни материали за човека и природата.

http://www.educaborras.com/eng/

179

продукти

D-Toys

D-Toys

D-Toys е създадена в Румъния през 1998г. Специализирана е в производството на пъзели и образователни игри. Пъзелите на D-Toys се продават в 15 страни. Както и в магазини като Метро, ​​ Carrefour, Cora, Rewe, Auchan и др. Основните ценности на фирмата са Високо качество на продукта, безопасност за човека и околната среда.

http://www.dtoys.ro/

0

продукти

SCHIMIDT

SCHIMIDT

Schmidt е 2-рият по големина немски производител на пъзели. Фирмата е създадена в началото на 20-ти век от Йозеф Фридрих Шмид. Символ е на качество и новаторство при пъзелите.

http://www.schmidtspiele.de/

0

продукти

TREFL

TREFL

Основана през 1985 в Полша. Trefel се превръща в световно известен производител на пъзели. През 1994 става лицензиран представител на Disney Group.

http://www.trefl.com/

0

продукти

ANATOLIAN

0

продукти

DINO TOYS

DINO TOYS

Dino Toys стартира своята дейност в Чехия и Словакия през 1995 като Dino & Ravensburger s.r.o. в партньорство със Ravensburger. Дейностите на фирмата включват производството на детски игри, пъзели и пъзели кубчета. Компанията доби известност с редица успешни детски игри и пъзели. Някой от най-популярните са "Race and Bet" с 2 млн. продажби. Фирмата има лиценз за продуктите на Дисни. Основната стратегия за развитите на фирмата е базирана на качествено съдържание, дизайн и технология на производство. Dino Toys e лидер на пазара в Чехия и Словакия. Като си сътрудничи с всички големи международни вериги като (Ahold, Carrefour, Globus, Interspar, Kaufland, Makro, Tesco)

http://www.dinotoys.cz/en/main.php?page=0

63

продукти

Wizard & Genuine

73

продукти

RAVENSBURGER

207

продукти

Pazeli24

8

продукти

Нови продукти

SUNSET DRAGON

SUNSET DRAGON

Цена: 22.90лв.
LIGHTHOUSE 1 KARLA GERARD

LIGHTHOUSE 1 KARLA GERARD

Цена: 22.90лв.
CONDOLAS IN VENICE

CONDOLAS IN VENICE

Цена: 22.90лв.